Täällä on kaikkialla ihan valkosta! Tosi kivaa pitkästä aikaa saada taas lunta. Tosin pyörällä ei voi nyt enää kulkee ja matka venyy ja kaikkee muutakin tylsää mutta onpahan lunta. Täällä on yks aussi Daniel ja se näki ensimmäistä kertaa elämässään lunta ja oli hauskaa kateltavaa ku se oli niin innoissaaan ja otti kuvia ja kaikkee. Se meinaa mennä huomenna ekaa kertaa lumilautaileen ja varmaan hauskaa tulee.

Meillä ei sen kummempaa. Eilen oltiin aulassa juttelemassa kaikkien vaihtarien kesken ku yks namibialainen vaihtari lähti kotiin parisen viikkoa sitten. Eihän siinä mitään mut aluks kaikki saatiin yks ilmanen juoma ja kaljaa ja kahvia meni ihan hyvin :D:D

Tänään pitäs pyörähtää tuolla Loungessa ku siellä o tekniikkabileet. Huomenna olis sitten kommuunissa viini ja juustobileet ja sunnuntaina taas Suomi-meeting et ihan hyvin aika menee taas.... Koko viikon oon laitellu kauheesti työhakemuksia ja toivottavasti jostain nappais...oon aika pississä jos ei niin täytyy ihan kaikille laittaa hakemuksia!