Tänään oli eka koulupäivä ja oli aika löysää :D Mentiin läpi laboratorioiden turvamääräykset läpi ja kierreltiin paikat ja se oli siinä. Nyt voi sitten keskittyä tähän pieneen lomaan! Ollaan huomenaamulla lähössä eka yheks yöks Salzburgiin ja sit pariks yöks Wieniin. Mitään nähtävyyksiähän en paikoista tiedä mutta onneks tytöt ottaa jotain paikkoja ylös niin sitten seuraan niitä. Ainakin joitain temppuilevia hevosia mennään kattomaan :)

Täällä on tää sää aika hauska.Aamulla sato vettä, äsken paisto aurinko ja nyt sataa rakeita. Koskaan ei voi tietää mitä saa päälleen! Joutuu sitten kantamaan sellasta isoa puista sateenvarjoa joka paikassa mukana ettei kastu! Täytyy varmaan käydä panostaan ja ostaan toinen vähän pienempi varjo. Kävin jo hakee Henkalta sormikkaat ku täällä on niin kylmä :)

Ollaan taas pari päivää manailtu tätä ruokakulttuuria täällä. Mentiin eilen keskustaan avaan pankkitilejä sun muita ja iski kauhee nälkä. Missään ei ollu mitään ruokapaikkaa joten täyty sitten kävellä Spariin ja ostaa ruoka ja mennä Marin ja Suvin työ tekeen se! Kauhee vaiva. Tällä vauhilla ei kyllä kerkee kauheesti lihomaan! Varokaa vaan tuun tosi hoikkanan ja kauniina takas :D no melkeen ainakin!

Saatiin eilen telkkarikin meidän huoneeseen. Tosin se ei vielä toimi mut Margit lupas hoidella asian niin luulis et ku tullaan takas niin saatas telkku molottamaan saksaa. Täällähän kaikilla on kaapelit joten nähään miljoonia kanavia-kaikki saksaks! En ees kyl tiiä onko olemassa itävaltalaisia kanavia ku kaikilla näkyy vaan saksanpuolella olevat :D outoa.

Ollaan tässä pikkuhiljaa saatu pyörätkin toimimaan ja nyt onkin helppoo hurautella paikasta toiseen niillä. Tuomon jarrut on vieläkin aika huonot mut kyllä se mäkee alas pääsee :D On vaan aika surma-ajoo ku autot ajaa keskellä tietä ja siinä sitten yrittää mennä pyörällä niin ettei jarrut lukitu ja toisessa kädessä sateenvarjo!

Jos haluu lisää kuvia katella niin Tuomo laittelee omia kuviaan jossain vaiheeessa osotteeseen: toomo.1g.fi   Siellä on sitten vähän parempia kuvia ku mun ottamat :D