Heissan!

Aloittelin tälläsen blogin sitten muiden innostamana. Eipähän tarvii kaikille sitten erikseen kirjotella sposteja vaan kaikki voi käydä täällä kattelemassa, että miten tytttö pärjäilee siellä Itävallassa.

Eli siis Vorarlbergiin, Itävaltaan ollaan menossa Tuomon ja Marin kanssa. Varsinainen lähtöpäivä on ensi viikon torstai 23 päivä mutta jo ens maanantaina varmaan suunnataan Hesaa kohti. Elikkä aika viimeisiä päiviä vietettän Jyväskylässä. Töitäkin olis vaan enää huomenna ja torstaina et vähän on jo haikee mieli :D No eniten kuitenkin jännittää ja oon tosi innoissani siitä et lähetään vähäks aikaa pois vanhoista kuvioista. Ehkä sieltä löytyy taas motivaatiota sitten opiskella vielä se yks syksy.

Käytiin tänään koululla ostaan jo lukuvuositarrat opiskelijakortteihin, että sitten ku tullaan takas junalla ei tartte maksella kauheita summia. Hassua, että melkeen kaikila muilla alko tänään koulu mut meidän koulu oli ihan autio. Eikä päästy ees syömään enää yhen jälkeen....

Pitäs varmaan alkaa pakkaamaan jo mut ei millään osaa päättää et mitä kaikkee sitä sitten loppujenlopuksi ottaa mukaan. Yks rinkka (10kg) jo vietiin Hesaan et pitäs enää se 30kg päättää :D Tosin täytyy varmaan jättää vähän tilaa tuliaisillekin. Tai siis OMILLE tulaisille :D:D

Yrittelen jotain vielä kirjotella ennen lähtöö mutta tuskin tässä enää mitään mieltä askarruttavaa tulee eteen. T'äytyy enää käydä hakemassa nettitunnuksia pankista ja se on siinä!