Täällä ei sen kummempaa. Huomenna alkaa uus intensiivi ja sitä tosiaan koko loppuviikko launtainakin. Sitten ku siitä selvitää alkaa toinen. Mutta ompahan tekemistä. Muuten alkaa kauhee koti-ikävä jo vaivata.

Huh ja niille ketkä ei oo pysyny mun päiväyksissä mukana niin päätettiin sitten siirtää häät jo maaliskuulle. Huh ku tulee kiire. Ite haluisin ennemmin helmikuullee mutta ei taida keretä vielä siihen mennessä. Mutta joo talvihäät halutaa ja nyt innolla kihistään niistä :D Tuomokin on vähän innostunut! Jeah paitsi että mun ykköskaaso on kiireissä ku sillä loppuu kausi vasta maaliskuun lopussa ja pikkusisko kirjottaa maaliskuussa..että kaikennäköstä mutta toivottavasti keretään kaikki tekemään. Ollaan aika pitkälti jo suunniteltu kaikki mutta bändi olis ainakin sellanen hyvinkin kriittinen mikä pitäs löytää tässä aika nopsaan! :D ETtä kaikki bändiläiset ilmottautukaa!

Muuten ei mitään kummaa. Töitä oon hakenu miljoonia ja jos pitäs laskua vois melkeen itku tulla ku kukaan ei oo vastannu mitään. Saa nähä missä sitä sitten joutuu lirumaan koko 8kk!!