kääääk!

Kirjotin pitkät pätkät tekstiä ja tää paska kone sitten deletoi kaiken!!äääää

Noh lyhyesti. Oltiin perjantaina Söldenissä laskettelemassa (siis siellä missä Poutiainen ja kumppanit laski viikko sitten) ja oli hauskaa. Paikka oli iso ja hissit sellasia koppeja mihin mentiin istumaan ja se hurautti meidän kolmen kilsan korkeuteen. Jalat tuli kipeeks mutta hauskaa oli!

Lauantaina sitten taas matkaan ja suuntana Affenberg. Sellanen pieni apinatarha siis. Ihan mahtava paikka. Eka jouduttiin tosi kävelemään 5kilsaa paikan päälle Salemissa Saksassa mutta kyllä kannatti. Siellä ekana törmättiin 20 haikaraan jotka vaaan tsillas katolla. Ja sit niitä ruokittii kuoleilla tipuilla siinä meidän edessä. Sisällä apinatarhassa apinat on vapaana ja kaikki saa kourallisen popcornia jota sitten voi syöttää niille. Ne oli ihani ja söpöjä ja ketteriä. Siellä oli jopa 13 pientä apinanpoikasta ja ne oli ihania ja yritti jopa syliin kiivetä. Siis iha kaikille suosittelen! Puistossa oli sitten vielä muitakin eläimiä: Bambeja, hanhia, sammakoita ja ne haikarat. Illalla sitten vielä kotimatkalla törmätttin Tuomon kanssa elävään mäyrään! Oli kyl aika eläinpäivä.

Ai niin ja takasintullessa lauantaina pysähdyttiin Lindauhun sellasille markkinoille jossa sitten maisteltiin paikallista glögiä eli Glühweiniä. Meinattiin mennä sinne tänään uudestaan mutta väsytti niiin vietävästi ettei sitten jaksanu.

Täällä olis ollu myös nyt vloppuna iso kirpputori ja harmittaa vähän että missattiin se. Mutta pääästiinpä syöttää apinoita.

Ensviikolla mulla taase aika tylsä viikko. Ainoastaan keskiviikkona meillä on yks excursio paikalliseen zumtobel yhtiöön eikä sitten muuta koulua ollenkaan. Tuomon porukat porhaltaa paikalle perjantaina ja kait vihdoin päästään käymään Karrenillakin! Ainakin salmiakkia on luvanneet tuoda meille. Niin ja äsken saatiin myös tosi hyviä uutisia suomesta. Meidän kämpän putkiremppa on aikaistunut 3 viikolla ja siis alkaa jo tässä kuussa! Päästää siis heti melkeen tammikussa muuttamaan sinne eikä tarvii busseilla kulkee kouluun tai töihin! Ihan loistavaa! Nyt vaan kalusteiden etintään.

Niin ja Tanelilla oli myös levynjulkkarit Pub Katseessa ja nyt siis levyä kaikki ostamaan! Bändi nimeltään For Selena and Sin! ihan loistavaa musiikkia!