Täällä siis vaan sataa! Eikä se muuten haittais ytään mitään mut kadut on kaikki ihan täynnä vettä niin jalat on aina ihan märät ja tulee nuha! Ihan pyllystä!

Sitten myös toine ihan paska juttu. Käveltiin eilen Messeparkkiin ja takas ja koululle jne. ja olin tietysti laittanut mun erittäin pienikorkoiset kengät jalkaan ku lenkkarit oli litimärät, niin eiköhän yöllä alkanu ihan kauhee kramppaus! Tänään en aamulla saanu käveltyä joten piti pitää rokulipäivä. Nyt äsken linkattiin koululle ja jalat tuntuu tosi tönköiltä. Eli siis tosi mahtavaa täällä!

Koulussa on aika tylsää tällä hetkellä. Me mennään edelleen kaikkia tylsiä tutustumisjuttuja läpi ja saksantunnilla tehään kaikkee tosi tylsää ja helppoo. Tai siis ei se puhuminen oo helppoo mut ku kaikki ei ees ymmärrä mitä tehtävänannossa lukee ja me ollaan jo tehty koko tehtävä niin vähän joutuu aina istuskelemaan. Luokassa siis suomen ja enkun puhuminen on kielletty mut aina ku silmä välttää me puhutaa kyl suomea. Iha ku osais saksaks kaikkee sanoo!

Niin päästiin eilen vihdoin Messeparkkiin (isoin kauppakeskus) ostoksille ja kyllä löyty taivas! Kenkäkauppa! Ja siis seinätolkulla kenkiä hintaan 15e- 20e! iha käsittämätöntä! Miten voi olla niin halpaa. Ja siis nyt puhutaan saappaista mitkä maksaa suomessa 70e! Eli Tuomo joutu raahaamaan mut pois sieltä. en vielä ostanut mitään kenkiä ku budjetti o aika pieni joten pitää mennä ajan kanssa ja valita kunnolla. :D

Huomenna olis sitten vuorossa joku pub crawl niminen tempaus. Varmaan aika samantyylinen ku tursajaiset ja paljon juomapelejä kuulemma tulossa. Aloitus on täältä koululta missä eka puol tuntia juodaan kaljaa ja viiniä. Kyllä koululta saa ostettua kaljaa ja viiniä!! Eli siis ruoan kanssa voi hienosti vaikka jonkun viininlasillisen juoda nekun maksaa sen pari euroa täällä :D Aika jännä fiilis. Noh ainakin voi tulla krapulassa kouluun ja ostaa pari tasottavaa!

Mitähän muuta täällä olis tapahtunu. Aika tylsää on vielä ollu ku ollaan vaan koulussa kaikki päivät. Kännyliittymät haettiin kans ja mun uus numero on sitten: +43650-5548344 ja sitä käytän ihan koko ajan. Suomen liittymää vaan tarkastelen jos joku ääliö vielä on laittanut siihen viestiä :D

no mutta ensi kertaan sitten :D