noniin nyt on sitten Wienin reissu takanapäin. Vähän oli masentava siinä mielessä että melkeen koko ajan sato vettä ja mulla oli maailman huonoimmat kengät mukana joten ne oli koko ajan vaan ihan märät!

Eka siis palloiltiin Sazburgissa kaikilla turistinähtävyyksillä ja sit illalla katottiin hostellissa Sound of Music leffa. Koko kaupungin kovin juttu oli siis Mozart ja Sound of Music. Tulipa siis oikeen turisteiltua. Syötiin kuulia ja käytiin linnassa. Sitten seuraava päivänä jatkettiin Wieniin jossa eka vaan shoppailtiin. Kaupunki on aivan ihana ja oli oikeen ison paikan tuntua. Toisin kun täällä pienessä Dornbirnissä. Paljon oli ihania kauppoja ja rahaa olis saanu menemään ihan hyvin mutta yritin olla säästäväinen ja tuhlasin siis vaan 40 €! Mutta Tuomon kanssa mietittiin että joskus täytyy tulla takas ja tuhlata sitten senkin edestä. Ainakin paljon kaikkee sisustukseen liittyvää olis voinu tarttua mukaan enemmänkin! Takasin tullessa junassa oli vähän ruuhkaa ja joutu vaihteleen paikkaa ees taas mutta tulipahan vähän elävyyttä 7h matkaan.

Nyt ku on matkasta toipunu niin iski vähän koti-ikävä. Oon joka yö nähny Tiuhtissa unia ja kauhee ikävä sitä koko ajan. Tosin niin silläkin on meitä ku Vaajakoskella se vaa juoksentelee hulluna :D Onneks on Tuomo mukana vähän parantelemassa mun ikävää ja huomenna ku koulukin alkaa niin ei varmaan enää ees muista missä maassa on ku on paljon tekemistä.

Jonkun verrran kuviakin tuli otettua kaikista hienoista paikoista missä käytiin mutta niitä sit lisäilen myöhemmin ku jaksan. Olihan se hieno tunne käydä esim. Sisi museossa ku siitäkin naisesta tuli luettua juttua Saksan kirjoista silloin aikoinaan. Tosin vieläkään en ihan tajunnu mikä se hullu haloo siitä naisesta on mutta tuskin sillä on kauheesti enää väliä :D

Ai niin Paavikin oli samaan aikaa jokavuotuisella Itävalta tourillaa samassa paikassakin vieläpä ku me mut missattiin se jollain puolella tunnilla. Vähän harmitti mutta ehkä sitä ei ite oo niin uskonnollinen että se paljoo haittais. Mari otti jutun paljon huonommin :(

Käytiin me kattomassa niitä Lipitzan hevosiakin mutt se oli kyllä sellanen reissu minkä olis voinu jättää väliin. Ne vaan käveli siellä ympäri maneesia ja se oli siinä. Kuvien ottaminenkin oli kiellettyä mutta porukka silti räpsi siellä minkä kerkes. Ite en sellaseen röyhkeyteen narahtanut mutta Tuomo otti pari kuvaa niin näätte nekin uljaat hevoset!

Ehkä meen nyt valmistautumaan huomiseen koulupäivään ja johonkin muuhunkin ;);)