Jeah koulu on sitten alkanu :( Ja me vaan ihmetellään miten meillä voi olla näin vähän koulua ja 30 pinnaa! Siis sellasia lepposia 10-13 tänäänkin! Meillä on ollu vasta kolmee kurssia: Design of mechatronics systems, Drives ja CNC. CNC on kaikista kivin, saadaan leikkiä sellasella CAD pohjasella ohjelmalla mitä kukaan ei ees osaa käyttää ja sit viedään meidän piirrustukset koneelle ja se tekee meille sellaset kivat metallilevyt mitä suunniteltiin!

Drives on ihan paska kurssi ja katotaan jos vielä huomisen jälkeen jaksan olla siellä. Pelkkiä kaavoja ja koneen toimintaperiaatteita magneettialltojen kuvina. Tai siis jotain ihan yhtä käsittämätöntä! huh!

Pitäs markkinointiinkin tehä yks alustustehtävä 3 hengen ryhmissä, onneks saatiin kolmas suomalainen ryhmään niin ei tartte englantia mongertaa sitten ollenkaan!

Täällä on paljon asioita joita ei vaan ole! Kaupassa ei oo kunnon leikkeleitä, tai ainakaan niitä ei myydä isoissa paketeissa, samoin juustojen kanssa. Sitten einesruokaa ei oo ollenkaan. Sellanen asia ku lihapullat, pinaattiletut, lihapiirakat puuttuu kokonaan. Sitten liha: siellä o jauhelihaa ja sit muuta lihaa. ´Ja kaikki on marinoimatonta. Eli ollaan sitten puputettu paljon jauhelihaa ja makaroonia. Pitäs varmaan ostaa jotain marinaadiaineita! Ihan käsittämätöntä. Noh sitten yks hyvin tärkeä asia; tiskiharja. Niitä ei oo tai jos on niin ne on sellasia pieniä ja kovia ja neliön muotosia. Ihan pimeetä! Ja tamppoonit: asettimillisia ei oo missään (paitsi et onneks löysin sellasesta kosmetiikkakaupasta). Melkien meinas itku päästä!Paljon muitakin asioita puuttuu mutta tälläsiä tärkeempiä! :D

Mitäs muuta.... Ajateltiin tossa huomenna ekaa kertaa minglata muitten kanssa ja lähtee istuskelemaan kaupungille illalla ku pe opn vasta 14 koulua. MUTTA! Meidän mukava CNC ope olikin laittanut ryhmä 2 tunnit perjantai aamulle joten saa nyt nähä miten kauan jaksan istua ku tiiän et pitää tehä ryhmätyötä aamulla :( blaah!

Mulle on myös iskenyt pieni vauvakuume ku oon seuraillu Annan masua tässä :D Kauheesti haluisin olla Suomessa ja sit nähä sen ihanan pikkusen mutta kerkeehän sitä sitten joulunakin ;) Enkä malta oottaa et joulun jälkeen saan alkaa suunnittelemaan meidän häitä ihan tohinalla. Pitäs nytkin jo katella noita bändejä, että kaikki vapaaehtoiset soittajat voi ilmottautua mulle!