Joo ei olis voinu parempi tuuri kayda! Paastiin Tuomon kanssa sitten asumaan vuorille! Ihan mielettomat maisemat ja ihan meidan talon etupihalta!

Meilla on myos 5 hanhea (Tosin Tuomo väittää et ne kanoja), 2 kissaa ja kolme kania. Kuulemma kaks sikaakin on mutta eipä olla vielä ainakaan törmätty niihin. Landlordi on älyttömän kiva ja puhelias harmi vaan et se pulputtaa kaiken saksaks ja tiiätte hyvin miten hyvin mä sitä osaan! Joudun sit vielä tulkkaamaan Tuomolle kaiken. Hyvin meneen, joutuu ehkä vähän opiskeleen tota sanastoo uudestaan!

Mitäs sitten muuta? Me ollaan oltu täällä Vorarlbergissä ja vaan kierrelty ympäriinsä. Eilen mentiin aikaseen nukkumaan ja tänään ehkä mennään haisteleen meininkejä tonne viinijuhlille ja huomenna olis jossain kasvimuseossa dance partyt eli kyllä tekemistä riittää. Ainoo miinus on et netti on vaan koulussa :(

Maanantaina varmaan tutustuu enempi kaikkii noihin muihin vaihtareihin. Nyt vaan ollaan hengailtu yhen Niinan kanssa joka o kans meidän koulusta Litan puolelta. Tänään tulee Marin kaks kämppistä toinen meidän Telin puolelta se Suvi ja sit joku Martin saksalainen poika :D ELi siis sekakämpät rulaa täällä!

Eipä sitten muuta ennen maanantaita ellei noissa bileissä tapahu mitään erikoista. Suosittelen et jos haluu kokee mielettömän vuorimaiseman niin kantsii tulla meille kylään!!