Nyt on taas reissu takana. Perjantaina ekaa kertaa ihan tietoisesti lintsattiin tunnilta ja lähettiin jo klo 11 kohti Innsbruckkia. Meitä olikin kerääntynyt ihan kiva määrä vaihtareita ja saatiin mukavat alennukset junista. Ekana ku saavuttiin Innsbruckkiin niin tietysti suunnattiin ekana shoppaileen isoon ostoskeskukseen jossa oli meidän rakastama New Yorker kauppa. Mun agendana oli ostaa isompi kassi ja rahapussi. Eiphän sitten tarttunut mitään mukaan :( Illalla mentiin hostelliin ja vähän maisteltiin viiniä. Suomalaiseen tapaan oltiin tosi sosiaalisia ja hengattiin vaan keskenään... Tuomo maisto vähän liian ahkerasti Lassin Boritzia joten jouduttiin sitten jättämään clubbailut väliin mutta aamulla oli ihan kiva olo ku ei väsyttäny niin paljoo ku olis voinu.

Huoneet piti luovuttaa 10 joten oltiin sitten aikasin aamusta liikeellä. Yritettiin päästä käymään hyppytorneilla mutta meidän kartturi oli aika perseestä joten sitten vaihdettiin suunnitelmaan ja mentiinkin suoraan linnalle. Se oli aika sellanen vaatimaton linnake mutta paljon oli kaikkee kattomista (ja tauluja) niin ettei kaikkee jaksanu ees katella läpi. Pihalla sitten otettiin vähän arskaa ja kateltiin ku riikinkukko pyydysteli ruokaa itelleen. Sitten porukka hajaantukin kahtia: Iso osa halus sinne mäkihyppytorniin ja me pari vaan vielä keskustaan ku ei oltu siellä vielä oltu. Väsähdettiinkin aika hyvin ja lähettiin aikasemmalla junalla kotiin. Sain sentään korvikset nimpparilahjaks Tuomolta.

Nyt sitten taas odotellaan saksan tunteja. Huomenna alkaa kauhee urakka eli toi intensiiviviikko. Lauantainakin pitäs jaksaa tulla vielä 8-17 ´kouluun! Kiinnostaa! Torstaina täällä on joku ihme Oktoberfest juhla johon on kaikki vaihtarit kutsuttu. En sitten yhtään tiedä mitä se juhla pitää sisällää mutta varmaan aika aikaseen tulee noutaja ku perjantaina taas kasiin kouluun.