Maanantaina meillä oli saksan tasokokeet ja päädyin ryhmään 2. Huonompikin tuuri olis voinu käydä et olis joutunu siihen kolmos ryhmään, oon kuullut huhuja et se on tosi vaativa!

Maanantaina myös tuli tutustuttua moniin muihin (kuin suomalaisiin) vaihtareihin. Meitä suomalaisia täällä on tosiaan 20 et hyvin pääsee kyl suomee puhumaan. Tänään nää tosi mukavat tutustumisleikit jatkuu plus sitten se kunnon saksa alkaa L Ei sitten yhtään kiinnostais mennä taas 3 tunniks istumaan tonne tosi kuumiin luokkiin. Niin siis täällä on päätetty että ilmastointi on ihan turha keksintö ja luokissa on vaan tuulettimet (coolers) jotka jostain syystä ei oo edes päällä vielä. Samalla joku yhtä järjen jättiläinen päätti et ikkunat pidetään lukossa joten kuuma on!!!!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen myös meidän landlord Margit kävi hakemassa meille pyörät. Tuomo tutkii tänään miten pahasti ne o vialla ja sit ku pääsen koulusta (puol viis!) niin mennään katteleen vähän tarvikkeita sun muita niihin pyöriin. Olis kyllä tosi mahtavaa saada ne kuntoon huomiseks mutta saattaa olla vähän turha toivo. Sit ku saa pyörät niin voi lähtee vähän kauemmas kauppaan (Messeparkkiin) ja ostella parempaa ruokaa ja kenkiä :d kuulin et täältä saa ihan alle kympillä ihan älyttömän hienoja kenkiä! Samoin myös noi Itävaltaiset puhelinliittymät pitäs hommata ettei koko ajan tartte suomen liittymistä tekstailla täällä oleville vaihtareille. Kuulin et Lidlistä sais jonkun ihan halvan plus jostain toisesta supermarketista mutta ku ei tiedä missä se toinen on niin tarttee varmaan ostaa se Lidlin liittymä.

 

Sunnuntaina käytiin täällä sellasesta maauimalassa minne makso 3.20 sisälle. Olihan siellä ihan hauskaa mutta kun en ite niin tosta auringonpalvomisesta niin oo innoissani niin saman oisin voinu tehä kyl omalla pihallakin. Löydettiin tosin sellanen vaellusopolku meille sinne vuorille mikä oli tosi jyrkkä mutta myös nopee! Ollaan kuitenkin silti käytetty ihan tota oikeeta tietä kapuamiseen ylös. On se vieläkin aika hikistä hommaa mutta toivon mukaan kunto vähän kasvaa ja parin viikon päästä ei hikoiluttais enää ollenkaan!

 

Oon kaikkia turhia maisemakuvia ottanu pitkin päiviä joten saatte vähän katella millasta täällä on.