Elikkä täällä ei sen ihmeempää. Eilen käytiin Tompan kaa Messeparkissa kattelee mullekin uutta talvitakkia eikä sieltä oikeen mitään löytyny mutta käytiin ekaa kertaa kokeilemassa yläkerrassa olevaa kokoa-itse-lautasesti ravintolaa. Aika kivan olonen oli ja Suomen hintoihin verrattuna halpa. Saatiin Wienerschnitselit ja ranskikset hintaan 6,40€ ja ranskikset oli taivaallisia!

Niin ja siis ostin jo aikasemmin C&A:sta sellasen pitkän valkosen takin hintaan 40€ ja täytyy sitten tyytyä siihen vaikkakin se valkonen onkin. Tosi hyvännäkönen se ainakin vielä on ja valkonen!

Oon täysin koukussa Sinkkuäidille sulhanen sarjaan. Aina näin torstaisin ku ne päivittää uuden jakson tonne netti tv:seen niin täytyy päästä katteleen! Ne miehet on niin lutusia ja hauskoja. Käy aina ihan sääliks ku just ku joku o tunnustanu sille naiselle tunteensa niin se tippuu :( mutta such is life!

Täällä vieläkin köhistään nuhassa. Ne on niin samperin tyhmiä ku nää talot niin kylmiä että on koko ajan sellasessa pikkusessa horkassa. Ei paljoo auta asiaa :(